1. Ulusal Üniversiteler Patent Yarışmasında “ Toz Metal Çeliklerde Beynidik Matrikste Küresel Sementit Üretimi” konusuyla 101 üniversiteden toplam 517 başvuru arasından Türkiye 8. olduk.
10 Mayıs 2018 13:21

Patentle Türkiye - 1. Ulusal Üniversiteler Patent Yarışmasının ödülleri, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk ÖZLÜ'nün katıldığı törende sahiplerini buldu. Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlilerinden Onur ALTUNTAŞ ve Tez Danışmanı Prof.Dr. Ahmet GÜRAL “ Toz Metal Çeliklerde Beynidik Matrikste Küresel Sementit Üretimi” konusuyla 101 üniversiteden toplam 517 başvuru arasından Türkiye 8. olarak ödüle layık görüldü.Yarışmada ilk 10'a girenler, ödüllerini Bilim Sanayi ve Teknoloji  Bakanı Dr. Faruk ÖZLÜ ve TÜRKPATENT Başkanı Prof. Dr. Habip Asan elinden aldı.Törene Rektörümüz Prof.Dr.İbrahim USLAN Hocamız da katıldı.

,