Duyuru
Kaydı Silinen Öğrencilerimizin Yapması Gereken İşlemler (İlişik kesme işleminin en geç 01 Şubat 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.)
11 Aralık 2018 | 14:06

• Kaydı silinen öğrencilerin   Öğrenci Kimliği , Bank 24 Jet ve TC  kimlik fotokopisi ile birlikte 01 Şubat 2019 tarihine kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda bulunan  Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu  bankosuna başvuru yapmaları gerekmektedir.
  • Bu tarihten sonra öğrencilerin dosyaları arşive kaldırılacaktır. Dolayısıyla   lise diplomalarını birgün içinde alamaları mümkün olamayacaktır. Bu nedenle başvurular en son 01 Şubat 2019 tarihine kadar yapılmalıdır.

• Başvuru Adresi: Gazi Üniversitesi Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Rektörlük Kampüsü 06500 Beşevler / ANKARA

• ÖNEMLİ NOT:   Öğrenci  yukarıda belirtilen kimlik kartını okuldan alıp kaybetmiş ise kayıp ilanı verecektir. İlişik kesme başvurusu kayıp ilanı ile birlikte yapılcaktır.

• Not1: Bu işlemlerden sonra lise diplomanızı üniversiteden alabilirsiniz.
  • Not2: İlişik kesme işleminin en geç 01 Şubat 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.