Müdürün Mesajı

A.ÖZER-1Değerli Öğrencilerimiz,

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak ülkemizin geleceği olan sizlerin hedef, amaç ve düşüncelerinin gerçekleştirebilmesi için üstlendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz. Meslek Yüksekokulumuzdan mezun olduğunuzda mesleki ve teknik açıdan yeterli bilgi, beceri ve donanıma sahip bireyler olmanız en büyük görev ve idealimizdir.

Türkiye’deki Üniversiteler bünyesinde yer alan diğer Meslek Yüksekokulları içerisinde seçkin, bölgesine bilimsel, teknolojik ve ekonomik açıdan önemli katma değer sağlayan, gelişmiş fiziksel ve teknolojik altyapısı yanında nitelikli akademik ve idari personeli ile öğrencilerini en iyi şekilde mesleki ve sosyal yaşama hazırlayan bir eğitim kurumu olan Yüksekokulumuzda 6 Bölüm ve 9 farklı Program altında 1500'ün üzerinde öğrenci ile eğitim öğretim faaliyetleri sürdürülmektedir. Devlet Yükseköğretim Kurumları arasında öğrenci başarı sıralamasına göre tercih edilme ve yerleştirilmede 2 programımız 1. sırada, 5 programımız 2. sırada ve diğer programlarımız ise ilk 6 arasında yer almaktadır. YÖK tarafından Türkiye’de sadece 16 Meslek Yüksekokuluna verilen “Yükseköğretimden Endüstriye Nitelikli İnsan Gücü Projesi” desteği sayesinde, Yüksekokulumuzda 21 adet atölye ve laboratuvar, en güncel teknik donanım altyapısına sahiptir.

Yüksekokulumuzda almış olduğunuz eğitim süresince ve mezuniyet sonrasında geçireceğiniz günlerin başarı, sağlık ve mutluluk içinde geçmesi temennisiyle, sevgilerimi sunarım.

 

Prof. Dr. Alpay ÖZER

                    

background image