Yenimahalle İkinci Bilim Şenliği Düzenlendi.
15 Mayıs 2018 11:11
             Yenimahalle ikinci bilim şenliği düzenlendi. Yenimahallede geleneksel hale gelen bilim şenliğinin ikincisi düzenlendi. Gazi Üniversitesi, ODTÜ, Ankara Üniversitesi ve MEB'e bağlı okulların katılımıyla gerçekleşen bilim şenliğinde, Gazi Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu etkin katılım sağlayarak ilgi gördü. Yenimahalle Belediye Başkanı Sayın Fethi YAŞAR, OSİAD Başkanı Sayın Ahmet KURT ve çok sayıda yönetim kurulu üyesi, OSTİM OSB yetkililerinden Sayın Ufuk Okan GÜVENDİREN, KOSGEB uzmanı Sayın Hasan ÇAVUŞOĞLU, Yenimahalle Kent Konseyi Başkanı Sayın Atila ÇINAR ve kent konseyi yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu, öğrenciler ve geniş bir halk kitlesi tarafından ziyaret edilen bilim şenliğinde, geleceğin bilim insanları etkinliklerde bulundu.