Yüksekokulumuz, OSTİM Ağaç Dikme Şenliğine Katıldı
7 Mart 2024 | 15:40

OSTİM Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren eğitim kurumlarının öğrencileri, akademisyenleri, idarecileri ve çalışanları, "Bir Tohum, Bir Fidan, Bir Nefes, Bin Umut" adlı ağaç dikme şenliğinde bir araya geldi. Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mete Özbaş, Öğr. Gör. Özcan Ayyıldız, Öğr. Gör. Ali Köse, idari personellerimizden Semra Öztürk, Dilek Çetin, Mehmet Gökşen ve öğrencilerimiz etkinliğe katılım sağladılar.

Şenlikte, yeşil alanları artırmak, doğal yaşamı korumak ve çevre bilincini yaygınlaştırmak amacıyla 3 bin fidan toprakla buluştu. OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, çevreye verdikleri öneme dikkat çekerek ağaçlandırma çalışmalarına katkı veren tüm kurumlara ve öğrencilere teşekkür etti.

Yüksekokulumuz, OSTİM Ağaç Dikme Şenliğine Katıldı-1 Yüksekokulumuz, OSTİM Ağaç Dikme Şenliğine Katıldı-1 Yüksekokulumuz, OSTİM Ağaç Dikme Şenliğine Katıldı-1 Yüksekokulumuz, OSTİM Ağaç Dikme Şenliğine Katıldı-1 Yüksekokulumuz, OSTİM Ağaç Dikme Şenliğine Katıldı-1 Yüksekokulumuz, OSTİM Ağaç Dikme Şenliğine Katıldı-1 Yüksekokulumuz, OSTİM Ağaç Dikme Şenliğine Katıldı-1
background image