DEICO A.Ş.’yi Yüksekokulumuzda Ağırladık
29 Mart 2021 | 14:42

Son 3 yılda 18 öğrencimize işyeri uygulaması imkânı sağlayan ve bu öğrencilerimizden 12 tanesini mezuniyetleri sonrası bünyesinde istihdam eden DEICO A.Ş. yetkilileri Yüksekokulumuza ziyarette bulundular. Firma adına Genel Müdür Sedat ALANTAR ile Üretim ve Planlama Müdürü Emre CEYLAN’ın bulunduğu ziyarette Yüksekokulumuz Müdürü, Müdür Yardımcıları ve Bölüm Başkanları ile öğretim elemanlarımız yer aldı.

Yaklaşık 2 saat süren ve karşılıklı işbirliğinin artırılarak geliştirilmesi kararlaştırılan görüşme sonrası Müdürümüz Prof. Dr. Erdal IRMAK, DEICO A.Ş. yetkililerine nazik ziyaretleri adına teşekkür ederken bugüne kadar vermiş oldukları destek ve katkıdan dolayı Genel Müdür Sedat ALANTAR’a plaket takdim etti.