Federal Elektrik A.Ş’yi Ziyaret Ettik
2 Haziran 2021 | 22:44

Müdür Yardımcımız Doç. Dr. H. Bekir ÖZERKAN, Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Dr. Asım GENÇ ve Endüstriyel Kalıpçılık Program Başkanımız Öğr. Gör. Dr. Mehmet SUBAŞI, 28 Mayıs 2021 tarihinde Sakarya’da bulunan Federal Elektrik Yatırım ve Tic. A.Ş’yi ziyaret ettiler. İşletme Yönetim Kurulu Başkanı Elektrik Mühendisi Sayın Mustafa NURDOĞAN ile yaptıkları görüşmede; iki kurum arasında yapılabilecek iş birliği imkânları ele alındı. Yüksekokulumuza Marmara Bölgesinden gelen öğrencilerin Federal Elektrik Yatırım ve Tic. A.Ş’de işyeri eğitimi yapmaları yönünde mutabık kalındı. Ayrıca işyeri eğitimini kurumlarında yapacak başarılı öğrencilerimiz için işyeri eğitimi sonrasında kendi bünyelerinde iş imkânı sağlayacaklarını ifade eden Sayın NURDOĞAN, nazik ziyaretleri ve değerli sohbetleri için de hocalarımıza teşekkür etti.

Aynı gün Gebze/Kocaeli’de bulunan Onay Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezini de ziyaret ettik.