MİTAŞ CIVATA Dış Paydaş Toplantımızı Gerçekleştirdik
4 Ağustos 2021 | 15:51

Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Alpay ÖZER, Endüstri Ürünleri Tasarımı Programı hocamız Öğr. Gör. Mete ÖZBAŞ ve Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Öğretim Elemanı Dr. Öğretim Üyesi Melika ÖZER ile birlikte 07 Temmuz 2021 Çarşamba günü MİTAŞ CIVATA’yı ziyaret ettiler. Ziyarette, Kalıp ve Tasarım Mühendisi Nureddin ÖZGAN, Üretim ve Mühendislik Müdürü Musa DEMİR, Isıl İşlem Mühendisi Kübra ERDOĞDU, Galvaniz ve Isıl İşlem Müdürü Selçuk BOZKIR, Kalite Sistemleri Mühendisi Volkan ERTAŞ, Proses Mühendisi Alihan TURAN, Galvaniz Mühendisi Cansu TOYGUN ile görüş alışverişinde bulunduk. Test ve Kontrol Laboratuvarları, Üretim Bandı, Isıl İşlem Bandı incelendi. Yapılan görüşmelerde; Fabrikanın üretim ihtiyaçları ile ilgili projelerin geliştirilebileceği ve Meslek Yüksekokulumuzda eğitim alan öğrencilerimizin mesleki ve akademik tecrübelerinin arttırılması konuları dile getirildi.  Üniversite-Sanayi işbirliğinin önemi vurgulandı ve iki kurum arasında yapılabilecek iş birliği imkânları ele alındı. MİTAŞ CIVATA yetkilileri, nazik ziyaretleri ve değerli sohbetleri için de hocalarımıza teşekkür etti.