Ostim Teknik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Heyeti, Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti
12 Ağustos 2021 | 17:27

Ostim Teknik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Turan Şişman ve Elektronik Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Burak Yenipınar Müdürümüz Prof. Dr. Erdal Irmak’ı ziyaret etti. Ziyarete Müdür Yardımcılarımız Doc. Dr. Alpay Özer, Doç. Dr. Ebru Kondolot Solak ve İşletmede Mesleki Eğitim Komisyonu Üyelerimiz Öğr. Gör. Özcan Ayyıldız ile Öğr. Gör. Mete Özbaş eşlik etti.

Ziyarette, İşletmede Mesleki Eğitim hakkında bilgi ve tecrübe paylaşımı konulu bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda; Meslek Yüksekokulumuzda 10 yılı aşkın bir süredir sistematik olarak yürütülen, sürdürülebilir ve örnek gösterilebilir mahiyete sahip “İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamaları” hakkında bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunuldu. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 17 Haziran 2021 tarihinde yayımlanan “Yükseköğretimde Uygulamalı Eğitimler Çerçeve Yönetmeliği” hakkında Gazi Üniversitesi’nin uygulamaları ve yol haritası ile aynı konuda Ostim Teknik Üniversitesi Meslek Yüksekokulunun çalışmaları değerlendirildi.

Aynı bölgenin paydaş iki Yükseköğretim Kurumu olarak ortak yürütülebilecek diğer çalışmalar ele alındı. Karşılıklı ve Üniversiteler arası ortak çalışmaların artarak devam ettirilmesi hususunda mutabık kalındı.

Ostim Teknik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Heyeti-1 Ostim Teknik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Heyeti-1
background image