Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ile TESK'i Ziyaret Ettik
22 Ekim 2021 | 18:53

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i ziyaret etti. TESK ve Üniversitemiz arasındaki iş birliği imkânlarının ele alındığı ziyarette Prof. Dr. Musa Yıldız’a Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat ve Müdürümüz Prof. Dr. Erdal Irmak eşlik etti. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Bendevi Palandöken adına dikilmiş fidan sertifikasını kendisine takdim etti. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken nazik ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat ve Müdürümüz Prof. Dr. Erdal Irmak’a teşekkür etti.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i Ziyareti-1 TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i Ziyareti-1