Tasarım Bölümümüz Denizli Teknik Gezisini Gerçekleştirdi
8 Kasım 2021 | 15:52

Meslek Yüksekokulumuz Tasarım Bölümü tarafından öğrencilerimizin mesleki tecrübelerini artırmaya yönelik Denizli Kömürcüoğlu Mermer Fabrikasına 6 Kasım 2021 tarihinde teknik gezi düzenlendi.  Teknik geziye Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Ramazan Çakıroğlu, Program Başkanı Öğr. Gör. Pınar Münevver Aslan ve bölüm öğrencileri katılım sağladı. Kömürcüoğlu Mermer Fabrikasının sahibi Sayın Nihat KÖMÜRCÜOĞLU, öğrencilerimize özellikle sınıf ve atölye ortamına getirilemeyen yapıların oluşumu ve tasarımı konusunda bilgi ve tecrübe paylaşımı yaptı. Daha sonra fabrikanın üretim bantları gezilerek öğrencilerimize tanıtım yapıldı. Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Ramazan Çakıroğlu değerli sohbetlerinden ve öğrencilerle birebir ilgilerinden dolayı Sayın Nihat Kömürcüoğluna teşekkür etti.  Teknik gezi Denizli şehir turu ile sona erdi.