Makine ve Metal Teknolojileri Bölümümüz Adana Teknik Gezisini Gerçekleştirdi
16 Kasım 2021 | 17:30

Meslek Yüksekokulumuz Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü tarafından öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik Adana Apro Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye ve Teknik Bağlantı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye 13 Kasım 2021 tarihinde teknik gezi düzenlendi.  Teknik geziye Müdürümüz Prof. Dr. Erdal IRMAK, Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Alpay ÖZER, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğretim elemanlarımız ve bölüm öğrencilerimiz katılım sağladı. Apro Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Teknik Bağlantı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Göksal SÜRMELİ ve Makine Mühendisi Sayın Ramazan ALTUNKAYNAK, öğrencilerimizle vida üretim süreçleri, talaşlı imalat, galvaniz hattı, metalurjik karakterizasyon laboratuvarı, ısıl işlem, ekstrüzyon ve kaplama üniteleri ile ilgili bilgi ve tecrübe paylaşımı yaptı. Müdürümüz Prof. Dr. Erdal Irmak, değerli sohbetlerinden ve göstermiş oldukları ilgiden dolayı Sayın Göksal Sürmeli’ye teşekkür ederek plaket takdim etti.