Ostim OSB ve Akhisar OSB Yönetiminden Yüksekokulumuza Ziyaret
19 Kasım 2021 | 12:35

Ostim Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan AYDIN, Ostim Organize Sanayi Bölge Müdürü Sayın Adem ARICI, Manisa Akhisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali ÇINARLI ve Manisa Akhisar Organize Sanayi Bölge Müdürü Sayın Mete DEMİR, Müdürümüz Prof. Dr. Erdal IRMAK’ı ziyaret etti. Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Alpay ÖZER ve Doç. Dr. Ebru KONDOLOT SOLAK’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Akhisar Organize Sanayi Bölgesi içerisinde kurulması planlanan Meslek Yüksekokulu ile ilgili bilgi ve tecrübe paylaşımı yapılarak birlikte yürütülebilecek ortak çalışmalar ele alındı. Müdürümüz Prof. Dr. Erdal Irmak nazik ziyaretleri ve değerli sohbetlerinden dolayı konuklarımıza teşekkür etti.