Hidrolink Makine A.Ş. ile Protokol İmzaladık
24 Kasım 2021 | 15:03

Hidrolink Makine A.Ş. ile Meslek Yüksekokulumuz arasında 24.11.2021 tarihinde İşletmede Mesleki Eğitim konusunda işbirliği gerçekleştirildi. Yüksekokulumuz programlarına kayıtlı öğrencilerimizin Hidrolink Makine A.Ş. bünyesinde İşletmede Mesleki Eğitim yapabilmesine imkân sağlayan protokolü, Müdürümüz Prof. Dr. Erdal IRMAK ile Hidrolink Makine A.Ş. Üretim Müdürü Oğuzhan KANTIK imzaladılar.

Hidrolink Makine A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdürü Cihan SAVCI ve Makine Mühendisi Akın AKKAYA, İşletmede Mesleki Eğitim Koordinatörümüz Öğr. Gör. Özcan AYYILDIZ ile Dış İlişkiler Koordinatörümüz Öğr. Gör. Mete ÖZBAŞ’ın da hazır bulunduğu protokol imza toplantısında Müdürümüz Prof. Dr. Erdal IRMAK, Yüksekokulumuz öğrencilerine bu imkânı sağladıkları ve daha nitelikli öğrenciler yetiştirmemize katkıda bulundukları için Sayın Oğuzhan KANTIK'a teşekkür etti ve karşılıklı işbirliğinin artarak devam etmesi yönünde karar alındı.

Hidrolink Makine A.Ş. ile Protokol İmzaladık-1 Hidrolink Makine A.Ş. ile Protokol İmzaladık-1 Hidrolink Makine A.Ş. ile Protokol İmzaladık-1
background image