Polimer Teknolojisi Programımız Gaziantep Teknik Gezisini Gerçekleştirdi
25 Kasım 2021 | 12:12

Meslek Yüksekokulumuz Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü tarafından öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik Gaziantep’te bulunan SANKO Holding bünyesindeki SÜPERFİLM fabrikasına (www.superfilm.com) 22 Kasım 2021 tarihinde teknik gezi düzenlendi.  Teknik geziye Polimer Teknolojisi Programı öğretim elemanlarımız ve bölüm öğrencilerimiz katılım sağladı. Süperfilm Genel Müdürü Fahri ÖZER, Müdür yardımcısı Ahmet Güney ÖZDİNÇ Sanko Holding ve Süperfilm hakkında bilgi verdi. Ardından öğrencilerimiz Ar-Ge sorumlusu Kimya Mühendisi M. Hayri Genç eşliğinde Türkiye’nin en büyük ambalaj film üretim kapasitesine sahip olan Süperfilm’in farklı üretim hatlarındaki prosesler hakkında bilgi edindi.

Malzeme ve Malzeme İşl. Teknolojileri Bölümümüz Gaziantep Teknik Gezisini Gerçekleştirdi-1 Malzeme ve Malzeme İşl. Teknolojileri Bölümümüz Gaziantep Teknik Gezisini Gerçekleştirdi-1 Malzeme ve Malzeme İşl. Teknolojileri Bölümümüz Gaziantep Teknik Gezisini Gerçekleştirdi-1