Net Call Center Çağrı Hizmetleri Merkezi ile Protokol İmzaladık
29 Kasım 2021 | 13:19

Net Call Center Çağrı Hizmetleri Merkezi ile Meslek Yüksekokulumuz arasında 29.11.2021 tarihinde İşletmede Mesleki Eğitim konusunda işbirliği gerçekleştirildi. Yüksekokulumuz programlarına kayıtlı öğrencilerimizin Net Call Center Çağrı Hizmetleri Merkezi  bünyesinde İşletmede Mesleki Eğitim yapabilmesine imkân sağlayan protokolü, Müdürümüz Prof. Dr. Erdal IRMAK ile Net Call Center Çağrı Hizmetleri Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sedat AKSAKALLI imzaladılar.

Net Call Center Çağrı Hizmetleri Merkezi Genel Müdürü Sayın Esat Kubilay YORGA, Müdür Yardımcılarımız  Doç. Dr. Ebru KONDOLOT SOLAK ve Doç. Dr. Alpay ÖZER ile İşletmede Mesleki Eğitim Koordinatörümüz Öğr. Gör. Özcan AYYILDIZ ’ın da hazır bulunduğu protokol imza toplantısında Müdürümüz Prof. Dr. Erdal IRMAK, Yüksekokulumuz öğrencilerine bu imkânı sağladıkları ve daha nitelikli öğrenciler yetiştirmemize katkıda bulundukları için Sayın Sedat AKSAKALLI’ya teşekkür etti ve karşılıklı işbirliğinin artarak devam etmesi yönünde karar alındı.

Net Call Center Çağrı Hizmetleri Merkezi ile Protokol-1 Net Call Center Çağrı Hizmetleri Merkezi ile Protokol-1 Net Call Center Çağrı Hizmetleri Merkezi ile Protokol-1
background image