Kimya Teknolojisi Programımız Eskişehir Teknik Gezisini Gerçekleştirdi
1 Aralık 2021 | 15:01

Meslek Yüksekokulumuz Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü tarafından öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik Eskişehir ETİ Maden Kırka İşletme Müdürlüğü`ne 30 Kasım 2021 tarihinde teknik gezi düzenlendi.  Teknik geziye Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü öğretim elemanlarımız ve bölüm öğrencilerimiz katılım sağladı. Tesiste, Jeoloji mühendisi Emrullah BARUT, bor madeninin çıkarılması, Kimya Mühendisi Volkan ARI ise dünya standartlarında yüksek kalitedeki madenin saflaştırılması ve işlenmesi aşamaları hakkında öğrencilerimize gerekli bilgi paylaşımı yaptı. Bölüm öğretim elemanlarımız, İşletme Genel Müdür Yardımcısı Dr. Özgür SAÇ`a göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiler.