Elektrik ve Enerji Bölümü ile Elektronik ve Otomasyon Bölümü Bursa Teknik Gezisini Gerçekleştirdi
8 Aralık 2021 | 19:24

Meslek Yüksekokulumuz Elektrik ve Enerji Bölümü ile Elektronik ve Otomasyon Bölümlerinin birlikte organize ettiği, öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik Bursa’da bulunan Hidroelektrik Enerji Santraline ve Güneş Enerji Santraline 4 Aralık 2021 tarihinde teknik gezi düzenlendi. Teknik geziye öğretim elemanlarımız Öğr. Gör. Hikmet FİDANBOY, Öğr. Gör. Ali KÖSE, Öğr. Gör. Dr. Mustafa GÖKTAŞ ve Elektrik, Elektronik ve Mekatronik programlarından öğrencilerimiz katılım sağladı. İşletme Müdürü Sayın Özkan EROL, firma hakkında bilgiler verdikten sonra elektrik enerjisi üretim tesislerinin çalışmaları hakkında öğrencilerimize detaylı bilgi paylaşımı yaptı. Öğretim elemanlarımız, İşletme Müdürü Özkan EROL’a ve tesisler hakkında bilgi veren işletme sorumlularına göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiler.