Polimer Teknolojisi Programından Dış Paydaş Ziyaretleri
10 Aralık 2021 | 15:13

Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Mithat MUHAMMET, 09 Aralık Perşembe günü ASKİ İvedik Su Arıtma Tesisini ziyaret etti.  ASKİ İvedik Su Arıtma Tesisi laboratuvar yetkilileri Kimyager Seval ULUSOY ALIM, Biyolog Sibel AYDOĞDU ve Kimya Teknikeri Büşra KAYA’nın hazır bulunduğu ziyarette, ASKİ İvedik Su Arıtma Tesisinde İşyeri Uygulaması yapan öğrencilerimizin durumları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Üniversite-Sanayi ortak çalışmalarının önemi vurgulandı  ve Yüksekokulumuz ile ASKİ İvedik Su Arıtma Tesisi arasında yapılabilecek işbirliği imkânları ele alındı. ASKİ İvedik Su Arıtma Tesisi laboratuvar yetkilileri de nazik ziyaretleri ve değerli sohbetlerinden dolayı hocamıza teşekkür etti.

Polimer Teknolojisi Programından Dış Paydaş Ziyaretleri 1-1

Polimer Teknolojisi Programından Dış Paydaş Ziyaretleri 2-1

Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr  Öğr. Üyesi Sinan Mithat MUHAMMET, 08 Aralık Çarşamba günü ASAŞ Ambalaj A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Yasemin ULUATAM’ı ziyaret etti. Kalite Kontrol Şefi Niyazi CAN, İnsan Kaynakları Takım Lideri Pınar KÜSER ve Ürge Mühendisi Elif AKSOY’un da hazır bulunduğu ziyarette, İşyeri Uygulaması yapan öğrencilerimizin durumları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Dr. Öğr. Üyesi Sinan Mithat Muhammet,  firmada işyeri eğitimi yapan öğrencimize işyeri eğitiminden sonra bünyelerinde istihdam olanağı sağladıkları için Sayın Yasemin Uluatam’a teşekkür etti. Üniversite-Sanayi ortak çalışmalarının önemi vurgulandı  ve Yüksekokulumuz ile ASAŞ Ambalaj A.Ş. arasında yapılabilecek işbirliği imkânları ele alındı. Sayın Yasemin Uluatam da nazik ziyaretleri ve değerli sohbetlerinden dolayı hocamıza teşekkür etti.

Polimer Teknolojisi Programından Dış Paydaş Ziyaretleri 3-1