Polimer Teknolojisi Programından Dış Paydaş Ziyaretleri
19 Kasım 2021 | 10:52

Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Mithat MUHAMMET ile Program Başkanı Öğr.Gör. Şerife Şermin Aydın 17 Kasım 2021 tarihinde İS-KA Grup  A.Ş.' den  Sayın Mesut Demirtaş’ı ziyaret etti. Ziyarette, Üniversite-Sanayi ortak çalışmalarının önemi vurgulandı. İS-KA Grup A.Ş. bünyesinde  öğrencilerimize İşyeri Uygulaması yaptırabileceğini söyledi  ve Yüksekokulumuz ile İS-KA Grup  A.Ş arasında  İşletmede Mesleki Eğitim Protokölü yapılması kararlaştırıldı.

İSKA-1

Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Mithat MUHAMMET ile Program Başkanı Öğr.Gör. Şerife Şermin Aydın 18 Kasım 2021 tarihinde Tolga Plastik  A.Ş. Üretim Müdürü Sayın Hilal ŞAHAN'ı ziyaret etti. Ziyarette, Üniversite-Sanayi ortak çalışmalarının önemi vurgulandı. Tolga Plastik A.Ş. bünyesinde  öğrencilerimize İşyeri Uygulaması yaptırabileceğini söyledi  ve Yüksekokulumuz ile İS-KA Grup  A.Ş arasında  İşletmede Mesleki Eğitim Protokölü yapılması kararlaştırıldı.

Tolga Plastik-1