Atasam Sağlık Sistemlerinden Yüksekokulumuza Ziyaret
6 Ocak 2022 | 10:48

Atasam Sağlık Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve SİDEF Başkanı Ramazan ATA, Genel Müdür Elif ATA ve İdari Mali İşler Müdürü Sevda TEPE Müdürümüz Prof. Dr. Erdal IRMAK’ı ziyaret etti. İşletmede Mesleki Eğitim Koordinatörümüz Öğr. Gör. Özcan AYYILDIZ ve Dış İlişkiler Koordinatörümüz Öğr. Gör. Mete ÖZBAŞ’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Üniversite-Sanayi ortak çalışmalarının önemi vurgulandı. Yüksekokulumuz ile birlikte yürütülebilecek ortak çalışmalar ve projeler ele alındı. Müdürümüz Prof. Dr. Erdal Irmak, nazik ziyaretleri için Sayın Ramazan ATA, Sayın Elif ATA ve Sayın Sevda TEPE’ye teşekkür ederken karşılıklı işbirliğinin artarak devam etmesini arzuladıklarını ifade etti.

Atasam Sağlık Sistemlerinden Yüksekokulumuza Ziyaret-1