Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına Ziyaret
6 Ocak 2022 | 11:27

Yüksekokulumuz Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Mithat MUHAMMET, Program Başkanı Öğr. Gör. Şerife Şermin AYDIN ve bölüm öğrencileri 05 Ocak 2022 Çarşamba günü Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığını ziyaret etti. Ziyarette, Çevre Referans Laboratuvarı Müdürü Bilim Uzmanı Kimyager Mevlana KARAKAYA öğrencilerimize laboratuvarları gezdirerek orada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Sayın Mevlana Karakaya Yüksekokul öğrencilerimize bünyelerinde işyeri eğitimi yapma imkânı sağlayacaklarını ifade etti. Yüksekokulumuz ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığını arasında yapılabilecek işbirliği imkânları ele alındı. Sayın Mevlana Karakaya nazik ziyaretleri ve değerli sohbetlerinden dolayı hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür etti.