DEICO Mühendislik A.Ş. ile Protokol İmzaladık
11 Ocak 2022 | 15:05

DEICO Mühendislik A.Ş. ile Meslek Yüksekokulumuz arasında 11.01.2022 tarihinde İşletmede Mesleki Eğitim konusunda işbirliği gerçekleştirildi. Yüksekokulumuz programlarına kayıtlı öğrencilerimizin DEICO Mühendislik A.Ş. bünyesinde İşletmede Mesleki Eğitim yapabilmesine imkân sağlayan protokolü, Müdürümüz Prof. Dr. Erdal IRMAK ile DEICO Mühendislik A.Ş. Genel Müdürü ve aynı zamanda Yüksekokulumuz Danışma Kurulu Üyesi Sedat ALANTAR imzaladılar.

DEICO Mühendislik A.Ş. İK ve Operasyonlar Ekip Lideri Aylin SARICA EKİNCİ, Müdür Yardımcımız  Doç. Dr. Ebru KONDOLOT SOLAK, İşletmede Mesleki Eğitim Koordinatörümüz Öğr. Gör. Özcan AYYILDIZ ve Dış İlişkiler Koordinatörümüz Mete ÖZBAŞ’ın da hazır bulunduğu protokol imza toplantısında Müdürümüz Prof. Dr. Erdal IRMAK, Yüksekokulumuz öğrencilerine bu imkânı sağladıkları ve daha nitelikli öğrenciler yetiştirmemize katkıda bulundukları için Sayın Sedat ALANTAR’a teşekkür etti ve karşılıklı işbirliğinin artarak devam etmesi yönünde karar alındı.

DEICO Mühendislik A.Ş. ile Protokol İmzaladık-1 DEICO Mühendislik A.Ş. ile Protokol İmzaladık-1 DEICO Mühendislik A.Ş. ile Protokol İmzaladık-1
background image