HUBSAN Teknoloji A.Ş. ile Protokol İmzaladık
12 Ocak 2022 | 13:10

HUBSAN Teknoloji A.Ş. ile Meslek Yüksekokulumuz arasında 12.01.2022 tarihinde İşletmede Mesleki Eğitim konusunda işbirliği gerçekleştirildi. Yüksekokulumuz programlarına kayıtlı öğrencilerimizin HUBSAN Teknoloji A.Ş. bünyesinde İşletmede Mesleki Eğitim yapabilmesine imkân sağlayan protokolü, Müdürümüz Prof. Dr. Erdal IRMAK ile HUBSAN Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yasin ALTINTAŞ imzaladılar.

HUBSAN Teknoloji A.Ş. İş Araştırma Müdürü Yusuf AYRAN, Müdür Yardımcımız  Doç. Dr. Ebru KONDOLOT SOLAK, İşletmede Mesleki Eğitim Koordinatörümüz Öğr. Gör. Özcan AYYILDIZ ve Dış İlişkiler Koordinatörümüz Mete ÖZBAŞ’ın da hazır bulunduğu protokol imza toplantısında Müdürümüz Prof. Dr. Erdal IRMAK, Yüksekokulumuz öğrencilerine bu imkânı sağladıkları ve daha nitelikli öğrenciler yetiştirmemize katkıda bulundukları için Sayın Yasin ALTINTAŞ’a teşekkür etti ve karşılıklı işbirliğinin artarak devam etmesi yönünde karar alındı.

HUBSAN Teknoloji A.Ş. ile Protokol İmzaladık-1 HUBSAN Teknoloji A.Ş. ile Protokol İmzaladık-1 HUBSAN Teknoloji A.Ş. ile Protokol İmzaladık-1
background image