MCG Pharma ile Protokol İmzaladık
14 Şubat 2022 | 15:35

MCG Pharma İlaç Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile Meslek Yüksekokulumuz arasında 14.02.2022 tarihinde İşletmede Mesleki Eğitim konusunda işbirliği gerçekleştirildi. Yüksekokulumuz programlarına kayıtlı öğrencilerimizin MCG Pharma İlaç Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.  bünyesinde İşletmede Mesleki Eğitim yapabilmesine imkân sağlayan protokolü, Müdürümüz Prof. Dr. Erdal IRMAK ile MCG Pharma İlaç Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. AR-GE Direktörü Işıl EVCİL imzaladılar.

MCG Pharma İlaç Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı Muhammed Ali BAHAR, İşletmede Mesleki Eğitim Koordinatörümüz Öğr. Gör. Özcan AYYILDIZ ve Dış İlişkiler Koordinatörümüz Mete ÖZBAŞ’ın da hazır bulunduğu protokol imza toplantısında Müdürümüz Prof. Dr. Erdal IRMAK, Yüksekokulumuz öğrencilerine bu imkânı sağladıkları ve daha nitelikli öğrenciler yetiştirmemize katkıda bulundukları için Sayın Işıl EVCİL’e teşekkür etti ve karşılıklı işbirliğinin artarak devam etmesi yönünde karar alındı.

MCG Pharma İlaç Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile Protokol İmzaladık-1 MCG Pharma İlaç Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile Protokol İmzaladık-1 MCG Pharma İlaç Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile Protokol İmzaladık-1
background image