Lokman Hekim Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. A. Ayşe Karaduman’dan Yüksekokulumuza Ziyaret
15 Mart 2022 | 17:00

Lokman Hekim Üniversitesi Rektör Danışmanı Sayın Prof. Dr. A. Ayşe KARADUMAN 15 Mart 2022 Salı günü Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Ziyarette; Yüksekokulumuzdan Lokman Hekim Üniversitesine eğitim desteği kapsamında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile Ergoterapi Programlarında verilebilecek dersler ile ders içerikleri görüşüldü. Normmed Firmasından Üretim Müdürü Batuhan KAYA’nın da katıldığı ziyarette, Üniversite-Sanayi ortak çalışmalarının önemi vurgulandı. Yüksekokulumuz ile birlikte yürütülebilecek ortak çalışmalar ve projeler ele alındı. Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Ebru KONDOLOT SOLAK ve Dış İlişkiler Koordinatörümüz Öğr. Gör. Mete ÖZBAŞ nazik ziyaretleri için Sayın Prof. Dr. A. Ayşe Karaduman’a ve Sayın Batuhan Kaya’ya teşekkür etti.

Lokman Hekim Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. A. Ayşe Karaduman-1