Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Genel Koordinatöründen Yüksekokulumuza Ziyaret
17 Mart 2022 | 17:25

Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Genel Koordinatörü Sayın Dr. İsmail ACAR, Müdürümüz Prof. Dr. Erdal IRMAK’ı ziyaret etti. Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Ebru KONDOLOT SOLAK, Dış İlişkiler Koordinatörümüz Öğr. Gör. Mete ÖZBAŞ ve Tasarım Bölümü öğretim elemanımız Öğr. Gör. Zekiye ŞENTÜRK’ün de bulunduğu ziyarette, Yüksekokulumuz ile Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi arasında dezavantajlı gruplar ile yapılabilecek ortak projeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. İki kurum arasında yapılabilecek işbirliği imkânları ele alındı. Müdürümüz Prof. Dr. Erdal IRMAK, nazik ziyaretleri için Sayın Dr. İsmail ACAR’a teşekkür etti.

Engelsiz Yaşam Merkezi Genel Koordinatöründen Yüksekokulumuza Ziyaret-1