Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Tanıtım ve Yöneltme Komisyonu Üyelerinden Yüksekokulumuza Ziyaret
6 Nisan 2022 | 15:51

Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Tanıtım ve Yöneltme Komisyonu Üyeleri Sayın Özlem AKSOY ve Sayın Abdullah KAPLAN Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Müdürümüz Doç. Dr. Volkan YILMAZ, Müdür Yardımcılarımız  Öğr. Gör. Dr. Ramazan ÇAKIROĞLU ile Öğr. Gör. Emre AYHAN’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Yüksekokulumuzda uygulanmakta olan İşletmede Mesleki Eğitim Uygulaması hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. İki kurum arasında yapılabilecek iş birliği imkânları ele alındı. Müdürümüz Doç. Dr. Volkan Yılmaz, nazik ziyaretleri için Sayın Özlem Aksoy ve Sayın Abdullah Kaplan’a teşekkür etti.

Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Tanıtım ve Yöneltme Komisyonu -1