25 Nisan 2022 | 15:14

Etimesgut Belediyesi Basın Yayın Müdürü Sayın Oğuz SULUSARAY ile Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Genel Koordinatörü Sayın Dr. İsmail ACAR, Müdürümüz Doç. Dr. Volkan YILMAZ’ı ziyaret etti. Tasarım Bölümü öğretim elemanımız Öğr. Gör. Alparslan SEYREK’in de bulunduğu ziyarette, Yüksekokulumuz ile Etimesgut Belediyesi ve Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi arasında yapılabilecek işbirliği imkânları ele alındı. Müdürümüz Doç. Dr. Volkan Yılmaz, nazik ziyaretleri için Sayın Oğuz Sulusaray ve Dr. İsmail Acar’a teşekkür etti.

Etimesgut Belediyesi Basın Yayın Müdürü ve Engelsiz Yaşam Merkezi Genel Koordinatöründen Yüksekokulumuza Ziyaret-1