Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümümüz Çanakkale Teknik Gezisini Gerçekleştirdi
16 Mayıs 2022 | 15:51

Meslek Yüksekokulumuz Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü tarafından öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik Çanakkale`de bulunan Kale Seramik A.Ş.`ye 12 Mayıs 2022 tarihinde teknik gezi düzenlendi.  Teknik geziye Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü öğretim elemanlarımız ve bölüm öğrencilerimiz katılım sağladı. Yerli ve milli sermayeye sahip Kale seramik, Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın 4’üncü, dünyanın 15’nci seramik karo üreticisidir. Seramik çeşitlerinin üretimi, işlenmesi, şekillendirilmesi ve dijital baskı yapılması aşamaları hakkında öğrencilerimize gerekli bilgi paylaşımı yaptı. Bölüm öğretim elemanlarımız, İdari İşler Müdürü Güler Gül `e göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederek plaket taktimi yaptılar.