Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü ile Tasarım Bölümü İzmir Teknik Gezisini Gerçekleştirdi
16 Mayıs 2022 | 15:55

Meslek Yüksekokulumuz Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü ile Tasarım Bölümü tarafından öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik İzmir’de bulunan GİMAS Girgin Makina İmalat Montaj ve Mühendislik San. Tic. A.Ş. ‘ye 9 Mayıs 2022 tarihinde teknik gezi düzenlendi. Teknik geziye Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü ile Tasarım Bölümü öğretim elemanları ve bölüm öğrencilerimiz katılım sağladı. Kendi sektöründe bölge ihracatında hep ilk üç sırada yer almayı başarmış olan firma Çimento, maden ve kömür santralinde kullanılan değirmenler, taşıyıcılar, kırıcılar, karıştırıcılar ve her turlu sektöre özgü imalatlar, nükleer imalatlarında kullanılan şasiler, hidroelektrik ve rüzgar sektörlerinde kullanılan türbin, jeneratör parçaları, rafineride kullanılan basınçlı kaplar, eşanjörler hakkında uzman ekibi öğrencilerimize bilgi paylaşımında bulundu.