Malzeme ve Malzeme İşleme Tek. Bölümü ile Kimya ve Kimyasal İşleme Tek. Bölümü MersinTeknik Gezisini Gerçekleştirdi
7 Haziran 2022 | 17:20

Meslek Yüksekokulumuz Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü ile Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü tarafından öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik Mersin/Tarsus’da bulunan Solar Kauçuk & Conta Ltd. Şti.’ye 4 Haziran 2022 tarihinde teknik gezi düzenlendi. Teknik geziye Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü ile Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü öğretim elemanları ve bölüm öğrencilerimiz katılım sağladı. Sektörde bir çok konuda lider olan Solar Kauçuk ve Conta uzman ekibi ile öğrencilerimize PVC, alüminyum, ahşap doğrama sızdırmazlı fitilleri, doğalgaz kelepçe lastikleri, dilatasyon fitilleri ve kauçuk elastomer profillerinin imalatı hakkında bilgiler verdi.

Malzeme ve Malzeme İşleme Tek. Bölümü ile Kimya ve Kimyasal İşleme Tek. Bölümü MersinTeknik Gezisi-1 Malzeme ve Malzeme İşleme Tek. Bölümü ile Kimya ve Kimyasal İşleme Tek. Bölümü MersinTeknik Gezisi-1