Makine ve Metal Teknolojileri Bölümümüz Çanakkale Teknik Gezisini Gerçekleştirdi
9 Haziran 2022 | 16:49

Meslek Yüksekokulumuz Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü tarafından öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik Bandırma`da bulunan Yakar Çelik Dövme El Aletleri A.Ş.`ye ve Çanakkale’de bulunan Truva Kalıp San. Tic. A.Ş.’ye 6 Haziran 2022 tarihinde teknik gezi düzenlendi.  Teknik geziye Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Asım Genç ve bölüm öğrencilerimiz katılım sağladı. Yakar Çelik Dövme El Aletleri A.Ş.’de farklı imalat yöntemlerinin tasarımdan ürüne kadar olan işlem adımları gözlemlendi. Truva Kalıp A.Ş.’de ise spesifik ürünlerden seramik, kalıp, tasarım, imalat ve tadilatının uygulanması hakkında bilgiler verildi. Öğr. Gör. Dr. Asım Genç ziyaret ettiğimiz firma yetkililerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederek plaket taktim etti.