Magmaweld Uluslararası Ticaret A.Ş.’den Yüksekokulumuza Ziyaret
29 Haziran 2022 | 13:35

Magmaweld Uluslararası Ticaret A.Ş. Anadolu Bölge Yöneticisi Mehmet Arısan ile Magmaweld Uluslararası Ticaret A.Ş. Robotik Sistemler Satış ve Eğitim Lideri Erkan Dolutaş, Müdürümüz Doç. Dr. Volkan Yılmaz’ı ziyaret etti. Kaynak Teknolojisi Program Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Serkan Yıldırım’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Yüksekokulumuz ile Magmaweld arasında yapılabilecek iş birliği imkânları ele alındı. Yüksekokulumuz Magmaweld Kaynak Atölyesinin gelişmesi için yapılabilecek projeler görüşüldü. Yüksekokulumuz ile Magmaweld arasında ortak eğitim iş birlikleri için çalışmalar planlandı. Müdürümüz Doç. Dr. Volkan Yılmaz nazik ziyaretleri ve değerli sohbetlerinden dolayı Sayın Mehmet Arısan ile Sayın Erkan Dolutaş'a teşekkür etti.

Magmaweld Uluslararası Ticaret A.Ş.-1