OSTİM OSB Yönetimini ve OSTİM Kümelenmelerini Ziyaret Ettik
30 Haziran 2022 | 17:30

Üniversitemiz Rektör Danışmanı Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Müdürümüz Doç. Dr. Volkan Yılmaz, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Ramazan Çakıroğlu ile Öğr. Gör. Emre Ayhan, Gazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Genel Müdürü Utku Seçkin, Uzman Rıdvan Genç ve Uzman Esin Özdemir, Yüksekokul Sekreterimiz Derya Akbaba, OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan Aydın'ı makamında ziyaret ettiler. OSTİM Organize Sanayi Bölge Müdürü Sayın Adem Arıcı ve OSTİM Dış İlişkiler Koordinatörü Hamza Akca ve OSTİM Teknik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Turan Şişman’ın da bulunduğu ziyarette, Üniversite-Sanayi iş birliğinin önemi vurgulandı ve birlikte yürütülebilecek çalışmalar ele alındı. Sayın Orhan Aydın da nazik ziyaretleri ve değerli sohbetlerinden dolayı hocalarımıza teşekkür etti.

Daha sonra Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül ve beraberindeki heyet OSTİM Yenilenebilir Enerji ve Çevre Teknolojileri Kümelenmesi Küme Koordinatörü Dr. Fatma Neslihan Özdemir, OSTİM Medikal Sanayi Kümelenmesi Küme Koordinatörü Nilsu Bozdemir ve Savunma ve Havacılık Kümelenmesi Proje Yöneticisi Efe Köseoğlu ile bir araya geldi. Üniversite-Sanayi iş birliği kapsamında yapılabilecek ortak projeler ve iş birliği imkânları ele alındı.

OSTİM OSB Yönetimini ve OSTİM Kümelenmelerini Ziyaret Ettik-1 OSTİM OSB Yönetimini ve OSTİM Kümelenmelerini Ziyaret Ettik-1 OSTİM OSB Yönetimini ve OSTİM Kümelenmelerini Ziyaret Ettik-1 OSTİM OSB Yönetimini ve OSTİM Kümelenmelerini Ziyaret Ettik-1 OSTİM OSB Yönetimini ve OSTİM Kümelenmelerini Ziyaret Ettik-1 OSTİM OSB Yönetimini ve OSTİM Kümelenmelerini Ziyaret Ettik-1
background image