4 Ağustos 2022 | 15:26

Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. Genel Müdürü Sayın Abdullah Çörtü ve Meksis Mekanik Sistemler A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sayın Tunç Baskın, 28 Temmuz 2022 Perşembe günü Müdürümüz Doç. Dr. Volkan Yılmaz’ı ziyaret etti. Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Ramazan Çakıroğlu ve Öğr. Gör.  Emre Ayhan ile Endüstriyel Kalıpçılık Program Başkanı Doç. Dr. Mehmet Subaşı’nın da hazır bulunduğu ziyarette, Yüksekokulumuz ile Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. ve Meksis Mekanik Sistemler arasında yapılabilecek işbirliği imkânları ele alındı. Müdürümüz Doç. Dr. Volkan Yılmaz, nazik ziyaretleri ve değerli sohbetlerinden dolayı Sayın Abdullah Çörtü’ye ve  Sayın Tunç Baskın’a  teşekkür etti.

Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. ve Meksis Mekanik Sistemler A.Ş.’den Yüksekokulumuza Ziyaret-1