Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezini Ziyaret Ettik
27 Ekim 2022 | 16:52

Yüksekokulumuz Tasarım Bölümü Endüstri Ürünleri Tasarımı Program Başkanı Öğr. Gör. Medine Kaynak, Tasarım Bölümü Öğr. Gör. Hilal Şahin Ustaoğlu ve bölüm öğrencileri 25 Ekim 2022 Salı günü Etimesgut Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz, Engelsiz Yaşam Merkezinde engellilerin gün içinde rahatça buluşup gelişimlerine ve hayatlarını daha kaliteli hale getirilmesine, ailelerinin de sosyalleşmesine ve toplumsal farkındalık oluşturulmasına katkı sağlayan, bilgi ve becerilerini ortaya koyarak yetenekleri ile ilgili hobi ve meslek edindirme amacıyla açılan, içerisinde ahşap mobilya, bilim, mutfak, sahne sanatları, resim, müzik, seramik vb. etkinliklerin bulunduğu derslik ve atölyeleri gezdi. Engelli bireyler tarafından yapılan ürünleri beğeniyle inceleyen öğrencilerimiz, engelli bireylerin yeteneklerini keşfetme imkanı bulmuş oldular.