Elektrik ve Enerji Bölümü ile Elektronik ve Otomasyon Bölümü Kayseri Teknik Gezisini Gerçekleştirdi
25 Kasım 2022 | 14:25

Meslek Yüksekokulumuz Elektrik ve Enerji ile Elektronik ve Otomasyon Bölümlerinin birlikte organize ettiği, öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik Kayseri Yahyalı’da bulunan AKSU Temiz Enerji Elektrik Üretim San. Tic. A.Ş.’ye ait Rüzgar Enerji Santraline 12-13 Kasım 2022 tarihinde teknik gezi düzenlendi. Teknik geziye öğretim elemanlarımız  Öğr. Gör. Ali KÖSE, Öğr. Gör. Uğur FESLİ ve Elektrik, Elektronik ve Mekatronik programlarından öğrencilerimiz katılım sağladı. İşletme Yetkilisi Sayın Sami DİNÇ’e, firma hakkında bilgiler verdikten sonra elektrik enerjisi üretim tesislerinin çalışmaları hakkında öğrencilerimize detaylı bilgi paylaşımı yaptı. Öğretim elemanlarımız, tesisler hakkında bilgi veren İşletme Yetkilisi Sayın Sami DİNÇ’e ve işletme çalışanlarına göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

-1 -1 -1 -1 -1 -1