Manas Enerji Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Protokol İmzaladık
16 Kasım 2022 | 13:28

MANAS ENERJİ YÖNETİMİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile Meslek Yüksekokulumuz arasında 15.11.2022 tarihinde İşletmede Mesleki Eğitim konusunda işbirliği gerçekleştirildi. Yüksekokulumuz programlarına kayıtlı öğrencilerimizin Manas Enerji Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesinde İşletmede Mesleki Eğitim yapabilmesine imkân sağlayan protokolü, Müdürümüz Doç. Dr. Volkan Yılmaz ile Manas Enerji Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Reşat Görür imzaladılar.

İşletmede Mesleki Eğitim Koordinatörümüz Öğr. Gör. Özcan Ayyıldız ile Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hikmet Fidanboy’un da hazır bulunduğu protokol imza toplantısında Müdürümüz Doç. Dr. Volkan Yılmaz, Yüksekokulumuz öğrencilerine bu imkânı sağladıkları ve daha nitelikli öğrenciler yetiştirmemize katkıda bulundukları için Sayın Ahmet Reşat Görür’e teşekkür etti ve karşılıklı işbirliğinin artarak devam etmesi yönünde karar alındı.

Manas Enerji Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Protokol İmzaladık-1 Manas Enerji Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Protokol İmzaladık-1 Manas Enerji Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Protokol İmzaladık-1 Manas Enerji Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Protokol İmzaladık-1
background image