Makine ve Metal Teknolojileri Bölümümüz Ermaksan Ltd. Şti.’ye Teknik Gezi Gerçekleştirdi
9 Aralık 2022 | 16:48

Meslek Yüksekokulumuz Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü tarafından öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerini artırmaya yönelik Ermaksan Makine Dişli Yedek Parça San. ve Tic. Ltd. Şti.’ye teknik gezi düzenlendi. Teknik geziye Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Asım Genç ve bölüm öğrencilerimiz katılım sağladı. Ermaksan Makine Dişli Yedek Parça San. ve Tic. Ltd. Şti.’de yetkililer firma hakkında bilgiler verdikten sonra öğrencilerimize profil taşlama tezgahları kullanım aşamalarını anlattı. Öğrencilerimiz, her çeşit dişliyi üretebilen firmada farklı imalat üretim adımlarını gözlemledi.

Ermaksan Ltd. Şti-1 Ermaksan Ltd. Şti-1 Ermaksan Ltd. Şti-1 Ermaksan Ltd. Şti-1