Hexagon Metrology Mak. Tic. ve San. Ltd. Şti.’ye Ziyaret
2 Şubat 2023 | 13:55

Müdürümüz Prof. Dr. Volkan Yılmaz, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Ramazan Çakıroğlu ve Öğr. Gör. Dr. Emre Ayhan, Hexagon Metrology Mak. Tic. ve San. Ltd. Şti. Operasyonlar Müdürü Çağatay Yeşilbağ, Servis Müdürü Zafer Çetin, Yazılım Uzmanı Hacı Güllü, Servis Koordinatörü Doğuş Kıdık’ı ziyarette bulundular. Ziyarette, Üniversite-Sanayi ortak çalışmalarının önemi vurgulandı. Yüksekokulumuz ile Hexagon Metrology Mak. Tic. ve San. Ltd. Şti. arasında yapılabilecek iş birliği imkânları ele alındı. Görüşme sonrası Müdürümüz Prof. Dr. Volkan Yılmaz, bugüne kadar vermiş oldukları destek ve katkılardan dolayı Hexagon Metrology Mak. Tic. ve San. Ltd. Şti Operasyonlar Müdürü Sayın Çağatay Yeşilbağ’a plaket takdim etti. Sayın Çağatay Yeşilbağ da nazik ziyaretleri için hocalarımıza teşekkür ederken karşılıklı işbirliğinin artarak devam etmesini arzuladıklarını ifade etti.

Hexagon Metrology Mak. Tic. ve San. Ltd. Şti.-1