İşletmeler İçin Çerçeve Program Çalışmaları
21 Şubat 2023 | 11:47

Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren İşletmeler ve Meslek Yüksekokulumuz iş birliği ile oluşturulacak İş Birliği Eğitim Çerçeve Programları görüşüldü. Bu kapsamda Millî Eğitim Bakanlığı, Talim ve Terbiye Kurulu eski Üyesi Sayın Toper Akbaba ile Ders Kitapları ve Öğretim Materyalleri Dairesi eski Daire Başkanı Sayın Abdullah Büyükyıldız, Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler.

Ostim Organize Sanayi Bölgesinde bulunan paydaşlarımızın beklentileri ve talepleri doğrultusunda, program müfredat güncellemeleri ile ilgili bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunuldu. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerine devam eden işletmelerin talepleriyle açılabilecek eğitimlerin meslek alanlarıyla uyumu ve Yüksekokul Programlarımızın katkısı konularında ön görüşmeler yapıldı.

Organize Sanayi Eğitimleri İşbirliği Görüşmesi-1