Mana Havacılık Eğitim ve Teknoloji Geliştirme Ticaret A.Ş. ile Protokol İmzaladık
6 Mart 2023 | 10:02

Mana Havacılık Eğitim ve Teknoloji Geliştirme Ticaret A.Ş. ile Meslek Yüksekokulumuz arasında 03.03.2023 tarihinde İşletmede Mesleki Eğitim konusunda işbirliği gerçekleştirildi. Yüksekokulumuz programlarına kayıtlı öğrencilerimizin Mana Havacılık Eğitim ve Teknoloji Geliştirme Ticaret A.Ş. bünyesinde İşletmede Mesleki Eğitim yapabilmesine imkân sağlayan protokolü, Müdürümüz Doç. Dr. Alpay Özer ile Mana Havacılık Eğitim ve Teknoloji Geliştirme Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ateş Mehmet İrez imzaladılar.

Mana Havacılık Eğitim ve Teknoloji Geliştirme Ticaret A.Ş. İnsan Kaynakları Direktörü Yağmur Çilingir, Müdür Yardımcılarımız  Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ile Öğr. Gör. Mete Özbaş’ın da hazır bulunduğu protokol imza toplantısında Müdürümüz Doç. Dr. Alpay Özer, Yüksekokulumuz öğrencilerine bu imkânı sağladıkları ve daha nitelikli öğrenciler yetiştirmemize katkıda bulunacakları için Sayın Ateş Mehmet İrez’e teşekkür etti ve karşılıklı işbirliğinin artarak devam etmesi yönünde karar alındı.

Mana Havacılık Eğitim ve Teknoloji Geliştirme Ticaret A.Ş. ile Protokol-1 Mana Havacılık Eğitim ve Teknoloji Geliştirme Ticaret A.Ş. ile Protokol-1 Mana Havacılık Eğitim ve Teknoloji Geliştirme Ticaret A.Ş. ile Protokol-1 Mana Havacılık Eğitim ve Teknoloji Geliştirme Ticaret A.Ş. ile Protokol-1
background image