OSTİM OSB İstihdam Ofisi Yöneticilerinden Yüksekokulumuza Ziyaret
7 Nisan 2023 | 09:49

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi İstihdam Ofisi Yöneticisi Neslihan Günay ile OSTİM Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Mali ve İdari Mali İşler Müdürü Mali Müşavir Mustafa Ayvaz, Müdürümüz Doç. Dr. Alpay Özer’i ziyaret etti. Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ile Öğr. Gör. Mete Özbaş’ın da bulunduğu ziyarette, Yüksekokulumuz ile OSTİM OSB İstihdam Ofisi arasında yapılabilecek iş birliği imkânları ele alındı. Sayın Günay ve Sayın Ayvaz, OSTİM OSB İstihdam Ofisi çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yüksekokul öğrencilerimizin iş yeri eğitimini sanayide aktif olarak yapmaları için öğrenci firma eşleştirmeleri yapılması kararı alındı. Üniversite-Sanayi iş birliği çerçevesinde ortak projeler yürütmek üzere akademisyen-firma eşleştirmesi yapılması yönünde mutabık kalındı. Müdürümüz Doç. Dr. Alpay Özer, nazik ziyaretleri ve değerli sohbetlerinden dolayı Sayın Neslihan Günay ve Sayın Mustafa Ayvaz’a teşekkür etti.

OSTİM OSB-1