3HE Makina Otomasyon ve Danışmanlık Ltd. Şti. ile Protokol İmzaladık
18 Nisan 2023 | 15:05

3HE Makina Otomasyon ve Danışmanlık Ltd. Şti. ile Meslek Yüksekokulumuz arasında 18.04.2022 tarihinde İşletmede Mesleki Eğitim konusunda işbirliği gerçekleştirildi. Yüksekokulumuz programlarına kayıtlı öğrencilerimizin 3HE Makina Otomasyon ve Danışmanlık Ltd. Şti. bünyesinde İşletmede Mesleki Eğitim yapabilmesine imkân sağlayan protokolü, İşletmede Mesleki Eğitim Koordinatörümüz  Öğr. Gör. Özcan Ayyıldız ile 3HE Makina Otomasyon ve Danışmanlık Ltd. Şti. Firma Yetkilisi Hayati Sezgin imzaladılar.

Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ile Öğr. Gör. Mete Özbaş’ın da hazır bulunduğu protokol imza toplantısında İşletmede Mesleki Eğitim Koordinatörümüz Öğr. Gör. Özcan Ayyıldız, Yüksekokulumuz öğrencilerine bu imkânı sağladıkları ve daha nitelikli öğrenciler yetiştirmemize katkıda bulundukları için Sayın Hayati Sezgin’e teşekkür etti ve karşılıklı işbirliğinin artarak devam etmesi yönünde karar alındı.

3HE Makina Otomasyon ve Danışmanlık Ltd. Şti. ile Protokol İmzaladık-1 3HE Makina Otomasyon ve Danışmanlık Ltd. Şti. ile Protokol İmzaladık-1
background image