CCH Teknoloji 3D Prototipleme Cihazları Firmasını Ziyaret Ettik
9 Mayıs 2023 | 13:37

Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ile Öğr. Gör. Mete Özbaş ve Tasarım Bölümümüz Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Suat Ayan, Üniversitemiz önceki dönem mezunlarımızdan CCH Teknoloji 3D Prototipleme Cihazları firması sahibi, genç girişimci Murat Yurteri'ni iş yerinde ziyaret ettiler. Ziyarette, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş çalıştayımıza katılımından dolayı Murat Yurteri’ne teşekkür belgesi takdim etti. Yüksekokulumuz ile CCH Teknoloji 3D Prototipleme Cihazları firması arasında ortak olarak yapabilecek projeler görüşüldü. Sayın Murat Yurteri ise nazik ziyaretleri ve değerli sohbetlerinden dolayı hocalarımıza teşekkür etti.

CCH Teknoloji 3D Prototipleme Cihazları Firması-1 CCH Teknoloji 3D Prototipleme Cihazları Firması-1