Üniversite Sanayi İş Birliği Kapsamında MİTAŞ’dan Yüksekokulumuza Ziyaret
11 Mayıs 2023 | 17:30

MİTAŞ Endüstri Sanayi Ticaret A.Ş'nin Organizasyonel Gelişim Müdürü Şükrüye Elif Akçay, İnsan Kaynakları Uzmanı Neslihan Kara Ergül, İnsan Kaynakları Uzmanı Meltem Telseren ve 5N1K Gelişim Akademisi Genel Müdürü Yasemen Çalışkan, Müdürümüz Doç. Dr. Alpay Özer'i ziyaret etti. Ziyarette, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ve Öğr. Gör. Mete Özbaş ile Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Ebru Kondolot Solak’da yer aldı. Ziyaret kapsamında, MİTAŞ Endüstri Sanayi Ticaret A.Ş ile kadın istihdamı konusunda yapılabilecek projeler ve iş birlikleri ele alındı. Müdürümüz Doç. Dr. Alpay Özer, nazik ziyaretleri için konuklara teşekkür ederek, karşılıklı işbirliğinin artarak devam etmesini arzuladıklarını ifade etti.

MİTAŞ-1 MİTAŞ-1 MİTAŞ-1