5N1K Gelişim Akademisinden Yüksekokulumuza Ziyaret
16 Mayıs 2023 | 15:39

5N1K Gelişim Akademisi Genel Müdürü Yasemen Çalışkan, Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Ziyarette, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ve Öğr. Gör. Mete Özbaş ile Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Ebru Kondolot Solak’da yer aldı. Yasemen Çalışkan ile Kariyer Planlama eğitimleri ve öğrenci katılımlı projelerin hazırlanması konusunda çalışmalar planlandı. Kariyer geliştirme projeleri ve eğitimleri ile öğrencilerimize, kendilerini keşfetmeleri, yenilikleri yakalamaları ve değişimlere uyum sağlamaları için fırsat sunulması gerektiğine karar verildi. Yüksekokulumuz, Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlenecek ve öğrencilerimizin firma yetkilileriyle birebir tanışma fırsatı bulacakları bir ortamda, firmaların stant açarak kurumlarını tanıttığı, işe alım süreçleri ve kariyer planlaması hakkında bilgilerin paylaşıldığı etkinlikler yapılması kararlaştırıldı.

5N1K Gelişim Akademisi-1 5N1K Gelişim Akademisi-1