Güvercinlik Şehit Hasan Gülhan MTAL Öğrencilerinden Yüksekokulumuza Ziyaret
30 Mayıs 2023 | 14:01

Güvercinlik Şehit Hasan Gülhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri atelye şefi öğretmenleri İsmet Çetin eşliğinde Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Ziyarette; Müdürümüz Doç. Dr. Alpay Özer ve Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mete Özbaş Yüksekokulumuz hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Öğrencilerin Yüksekokulumuzdan mezun olduktan sonra ara eleman değil, aranan eleman olacaklarını söyleyen Doç. Dr. Alpay Özer, Yüksekokulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin bir kısmının DGS ile lisans programlarına yerleştiklerini diğerlerinin ise tamamının istihdam edildikleri bilgisini paylaştı. Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Hikmet Fidanboy, öğrencilere Yüksekokulumuz Bölüm ve Programlarına ait laboratuvar, atölye ve dersliklerin tanıtımını yaparak eğitim öğretim hakkında bilgiler verdi. Öğr. Gör. Hikmet Fidanboy, programdan mezun olan öğrencilerin ne tür işler yapabilecekleri, programların günlük hayattaki önemi ve yeri hakkında bilgiler verdi. Müdürümüz Doç. Dr. Alpay Özer, nazik ziyaretleri için Sayın İsmet Çetin ve öğrencilere teşekkür etti.