MİA Yaşam Merkezini Ziyaret Ettik
12 Haziran 2023 | 09:54

Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü ile MİA Vakfının birlikte çalıştığı; sosyal, sağlık ve eğitim alanında toplumsal yaşama katkıda bulunmak amacı ile dezavantajlı kişilerin birçok temel ihtiyacına aynı mekânda cevap verebilecek şekilde tasarlanan Yaşam Merkezinde Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş ve Öğr. Gör. Mete Özbaş incelemelerde bulundu. Ziyarette, Özel Eğitim Merkezinde öğrenimine devam eden öğrencilerin yaşam konforunu artıracak ekipmanların tasarımı, üretimi ve geliştirilmesi ile ilgili projeler konusunda iş birliği yapılması kararı alındı.

MİA Vakfını Ziyaret-1 MİA Vakfını Ziyaret-1 MİA Vakfını Ziyaret-1 MİA Vakfını Ziyaret-1 MİA Vakfını Ziyaret-1